wsv-de-ank-logodf

Passanten info

De Ank is een gezellige jachthaven aan de Oude IJssel midden in De Achterhoek, die bij uitstek geschikt is als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Binnen 5 minuten bent u in het centrum van Doetinchem. Van wsv De Ank is het te voet een kwartier naar de Kruisbergse Bossen.

In de zomermaanden is er op De Ank altijd voldoende ruimte voor passanten. Schippers van bezoekende jachten dien hun vaaruig af te meren aan de gastensteiger en zich te melden in het clubhuis (telefoon 0314-325383). Het aanmelden van uw komst kan via retseemnevah.[antispam].@wsvdeank.nl. Onze accomodatie is afgelopen jaren bijna volledig vernieuwd. In 2014 is het nieuwe clubhuis gebouwd en in 2016 is de nieuwbouw afgerond van het complex met kleedruimtes, sanitaire voorzienigen, spoel- en wasruimte en roeiloods.

 

logolkkrdoetinchemGeniet van de natuur, een dagje winkelen, een tarrasje pakken, sporten, in Doetinchem hoeft niemand zich te vervelen. Op de terrassen en in de restaurants en cafe's is het goed toeven. Het Simonsplein is het middelpunt van gezelligheid.

Doetinchem is niet alleen het centrum van de Achterhoek, maar ook een winkelstad bij uitstek, Niet te groot, niet te klein maar wel zeer overzichtelijk en met een gevarieerd winkelaanbod. De Achterhoekse gemoedelijkheid is kenmerkend voor Doetinchem, een stad met een dorps karakter, In de binnnenstad vind je een groot aantal winkels en warenhuizen, lang gevestige zaken op gebied van antiek, design, wonen, woonaccessoires, mode, delicatessen en juweliers. De hoofdstraat, de Hambugerstraat waar bekende winkels gevestigd zijn, is omgegeven door kleine gezellige straatjes waar de speciaalzaak nog te vinden is.

Elke dinsdag en zaterdag is er een grote warenmarkt rondom het gemeentehuis. Op dinsdag is er tevens een grote stoffen en biologische boerenmarkt. Op dinsdag is de markt van 8:00- 13:00 uur en op zaterdag van 8:00 - 16:30 uur.

 

Kijk op de website van Lekker. Doetinchem voor meer informatie over doetinchem.

Wat is er te doen in Doetinchem? Bekijk hier de evenementenagenda